Compartir
COMPARTIR
cerrar
TU NOMBRE:


EMAIL DE TU AMIGO:EMAIL ENVIADO


ENVELATS ELIAS

Tarragona
ENVELATS ELIAS
ENVELATS ELIAS , SL . som una empresa dedicada al lloguer i muntatge de carpes que va tenir els seus inicis l'any 1969 , quan ALBERT ELIAS MARTÍ , va posar en marxa aquest projecte que té continuïtat familiar fins ara.

Aquesta llarga experiència de més de 40 anys , avala la trajectòria d'aquesta empresa i ens obliga a una millora constant , sense oblidar que la nostra millor garantia són els nostres clients a qui dispensem un tracte proper i humà .

Treballem perquè aquesta dilatada experiència , la professionalitat i una clara vocació de servei siguin la nostra aposta per a una eficient execució del seu projecte des del principi fins al final, amb diversitat de mesures i acabats, en lloguer de carpes, per a grans esdeveniments i petites celebracions .

Els materials emprats en els nostres muntatges són productes de gran qualitat internacional . som una empresa que sempre hem procurat treballar amb les màximes exigències de seguretat i complint les normes que requereix el tracte de cada material ( estructures resistents al vent , neu i amb teixits ignífugs ) segons la reglamentació vigent i adaptant-nos a la normativa europea d'estructures itinerants .
Telefono
Ver teléfono
Contactar
Contactar
CAPTCHA


   Debes aceptar las condiciones de uso

EL CORTE INGLÉS, en el servicio que presta a través de su portal BODAMÁS, ostenta la condición de mero intermediario que pone en contacto a los profesionales proveedores de servicios de bodas y a los novios y futuros contrayentes, estableciéndose una relación contractual directa entre ellos.ubicacion
C/ LA FÁBRICA. Nº55
43450
Tarragona
Tarragona
Ver mapa
Si tienes tu lista de bodas en El Corte Inglés y quieres hacernos una consulta, llámanos al
900 373 111
Consulta aquí las
Condiciones de la Lista de Boda
de El Corte Inglés
Si quieres hacer un regalo a los novios haz click aquí o llámanos al
902 224 411
AVISO LEGAL   |   CONTACTO   |   FAQ
Facebook   Google   Pinterest   Instagram Youtube
¿Eres proveedor de servicios de boda? ¿Quieres ofrecer tus servicios en BodaMás?
91 021 0373
Ahorra hasta un 10% en tus compras, al abrir tu lista de boda en El Corte inglés.
Regístrate
• CLICK HERE TO BUY FROM A GIFT LIST •
Buscador
Teléfono
Registro
Compartir
COMPARTIR
cerrar
TU NOMBRE:


EMAIL DE TU AMIGO:EMAIL ENVIADO