Compartir
COMPARTIR
cerrar
TU NOMBRE:


EMAIL DE TU AMIGO:EMAIL ENVIADO


ENVELATS ELIAS

Tarragona
ENVELATS ELIAS
ENVELATS ELIAS , SL . som una empresa dedicada al lloguer i muntatge de carpes que va tenir els seus inicis l'any 1969 , quan ALBERT ELIAS MARTÍ , va posar en marxa aquest projecte que té continuïtat familiar fins ara.

Aquesta llarga experiència de més de 40 anys , avala la trajectòria d'aquesta empresa i ens obliga a una millora constant , sense oblidar que la nostra millor garantia són els nostres clients a qui dispensem un tracte proper i humà .

Treballem perquè aquesta dilatada experiència , la professionalitat i una clara vocació de servei siguin la nostra aposta per a una eficient execució del seu projecte des del principi fins al final, amb diversitat de mesures i acabats, en lloguer de carpes, per a grans esdeveniments i petites celebracions .

Els materials emprats en els nostres muntatges són productes de gran qualitat internacional . som una empresa que sempre hem procurat treballar amb les màximes exigències de seguretat i complint les normes que requereix el tracte de cada material ( estructures resistents al vent , neu i amb teixits ignífugs ) segons la reglamentació vigent i adaptant-nos a la normativa europea d'estructures itinerants .
Telefono
Ver teléfono
Contactar
Contactar
CAPTCHA


   Debes aceptar las condiciones de uso

EL CORTE INGLÉS, en el servicio que presta a través de su portal BODAMÁS, ostenta la condición de mero intermediario que pone en contacto a los profesionales proveedores de servicios de bodas y a los novios y futuros contrayentes, estableciéndose una relación contractual directa entre ellos.ubicacion
C/ LA FÁBRICA. Nº55
43450
Tarragona
Tarragona
Ver mapa
Si tienes tu lista de bodas en El Corte Inglés y quieres hacernos una consulta, llámanos al
900 373 111
Consulta aquí las
Condiciones de la Lista de Boda
de El Corte Inglés
Si quieres hacer un regalo a los novios haz click aquí o llámanos al
902 224 411
AVISO LEGAL   |   CONTACTO   |   FAQ
Facebook   Google   Pinterest   Instagram Youtube
¿Eres proveedor de servicios de boda? ¿Quieres ofrecer tus servicios en BodaMás?
91 021 0373
Disfruta de un personal shopper gratis, al abrir tu lista de boda en El Corte inglés.
Regístrate
• CLICK HERE TO BUY FROM A GIFT LIST •
Buscador
Teléfono
Registro
Compartir
COMPARTIR
cerrar
TU NOMBRE:


EMAIL DE TU AMIGO:EMAIL ENVIADO